show episodes
 
Join the NYC Kpop Queens, Emily and Charity as they talk all things K-pop! A K-pop podcast from the perspective of "older" fans with real work experience in the music industry. This weekly show includes new release reviews, K-pop news, concert reviews, bias chats, reality show recaps and more. As true multi-fans, the Queens keep an open mind while reviewing as many groups as possible in a respectful and professional manner. Some of their favorite groups include BTS, Monsta X, Stray Kids, NCT ...
 
This is the New and Living Way Podcast. We herald the one eternal redemptive purpose of God to save a people for Himself as it culminates and fulfilled in the Lord Jesus Christ and the New Covenant. This is a Podcast of NCT Tambayan (New Covenant Theology) Group and it is primarily intended for Philippine audience but not limited as the host is based in the United Arab Emirates (UAE). The Podcast serves as a platform to explain, defend and promote the theology of the New Covenant a.k.a. New ...
 
K
Kpop Hot Pot

1
Kpop Hot Pot

Jonathan, Erika and Kimi

Unsubscribe
Unsubscribe
Monthly
 
Welcome to KpopHotPot where we discuss everything KPOP, Kdramas, News, Gossip, Rumors and recall of own KPOP stories. Each episode we will go over the news and have reviews plus weekly segments and fanout over our love for all things korean. We will discuss everything from BTS, Super junior, A pink, B1a4, BIGBANG, Girls Generation and EXO plus more. kpophotpot.org check out website and email us at kpophotpot@gmail.com! Email us questions, comments or if you have recommendations and shout outs!
 
The Breastfeeding Show is made by Frances Attenborough, Karen Hall and Megan Stephenson, who are all NCT-trained Breastfeeding Counsellors, with at least ten years’ each of experience helping parents both through antenatal sessions, and group and 1:1 postnatal support. This show is for anyone with an interest in feeding babies, whether they’re exclusively breastfeeding, chestfeeding, mixed feeding, expressing, still waiting for their baby to arrive, or thinking about stopping. In our first s ...
 
Nowstalgia is a weekly pop culture podcast hosted by Dave Martinson & Patrick Sheehan. Every week we discuss, review, & debate music, movies, TV, entertainment, & more. Available on Spotify, Apple Podcasts, YouTube, or wherever you get your podcasts. Follow our Best of 2022 Spotify playlist: https://open.spotify.com/playlist/1X7EEivcMQ6agiJnR0s0Wn?si=e2f1096a912d45fa Subscribe on YouTube: Youtube.com/NowstalgiaPod Follow Nowstalgia on Twitter: https://twitter.com/NowstalgiaPod
 
K-Pop has become a global phenomenon connecting people from different parts of the world and binding them as fandoms! Through Bleav in K-Pop, Anthea tries to get closer to the K-Community and tell the stories of both fans and idols who have entertained and inspired her through the years.
 
Welcome to Milenials Radio's Podcast. A Podcast from The First Virtual Radio in Indonesia. Containing Aircheck content from all program in Milenials Radio who broadcasted by our Virtual Announcer in all around Indonesia, & also many various content who will upcoming to your ear. FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA : Facebook, Instagram, & YouTube : milenialsradio, Twitter : @milenialsradio_ Website : https://bit.ly/milenialsradio Business & Partnership : promotion.milenialsradio@gmail.com
 
This channel hosts two podcasts that currently have an audience spanning 43 countries! 17 Carat K-Pop is a podcast covering news from both the world of K-pop and the music industry as a whole. Episode topics include the history of K-pop, artist-specific episodes diving into their music video universes, album reviews, and much more! The other podcast with episodes on this feed is How to Stan, a show about both specific fandoms and fandom culture as a whole. Support this podcast: https://ancho ...
 
Your daily dose of K-pop. Fomo Daily is the premiere destination for English language programming about K-pop and K-music! We cover the music, dancing, songwriting, videos, and social buzz with everything from news, reviews, interviews, live performances, reactions, dance tutorials, song overs and more!
 
Not every fan has someone to rant with when it comes to K-pop - so they're bringing their discussions to you! K!Junkies’ Amanda and Nathalie are not only long-time K-pop fans, but a couple that have been creating content on YouTube since 2015. These two have been dedicated to knowing anything and everything about K-pop through its generations, and the genre has served as a pivotal role within their relationship. Their podcast "TALK!THAT" will cover everything from the music to the industry, ...
 
Loading …
show series
 
This week the Queens review the fourth full album from NCT 127, 2 Baddies. Listen as Emily and Charity discuss the single, music video, choreography, styling, biases, and more! Next, they review Blackpink's long-awaited comeback, Born Pink, including their thoughts on "Shut Down," album picks, and more. Emily and Charity also review "Childhood" fro…
 
Dave and Pat review NCT 127's 4th album '2 Baddies' (1:19), The Beths' 3rd album 'Expert in a Dying Field' (9:21), Death Cab for Cutie's 10th album 'Asphalt Meadows' (15:22), Rina Sawayama's 2nd album 'Hold the Girl' (22:49), BLACKPINK's 2nd album 'Born Pink' (32:25), FX's comedy-drama series 'Atlanta' Season 4 (46:51), HBO / BBC's drama series 'In…
 
SojuTalk is back at it again as we discuss new releases from Blackpink, NCT127, and NMIXX! As always, the Crew keeps you up to date with all the recent Kpop News/Events. And you know we gonna get hype as we declare this week's Spice King and give our State of the Nation!!! Links ◆Email - sojutalkpodcast@gmail.com ◆Discord - discord.gg/sojutalk ◆Pat…
 
NCTzen, mana suaranya??? Episode kali ini, Saras & Wafik bakal ngerayain ulang tahun NCT Dream ke-6 sekaligus bagi-bagi hadiah loh. Eits, tapi inget, saat podcast ini diupload, periode giveawaynya udah berakhir yaa Milenials. Yang paling penting, semua hal tentang NCT Dream bakal dibahas tuntas sama Saras Wafik + bakal banyak banget lagu NCT Dream …
 
This week the Queen's usher in a new era of funky K-pop as they review Xiumin's solo debut EP, "Brand New." Listen as Emily and Charity discuss the single, music video, styling, choreography, and their picks for the best songs on the album. Next, they review Jay B's latest project, "Be Yourself," including the single, "Go Up." Then, the Queens brea…
 
Dave and Pat review Blood Orange's EP 'Four Songs' (2:01), Sudan Archives's 2nd album 'Natural Brown Prom Queen' (7:48), Star Wars prequel series 'Andor' (15:08), Searchlight's mystery comedy film 'See How They Run' (30:53), and Olivia Wilde's psychological thriller film 'Don't Worry Darling' starring Florence Pugh and Harry Styles (36:45).Follow o…
 
A conversation with Professor Louie Dean Valencia, who created and is set to teach a course on Harry Styles next semester at Texas State University! He explains what to expect from the course, different lenses through which to view Harry Styles' discography, the ways Harry's music relates to today's society and vice versa, and more! --- Send in a v…
 
SojuTalk is back at it again as we discuss new releases from Crush ft. J-Hope, Lapillus, ADORA! As always, the Crew keeps you up to date with all the recent Kpop News/Events. And you know we gonna get hype as we declare this week's Spice King and give our State of the Nation!!! Links ◆Email - sojutalkpodcast@gmail.com ◆Discord - discord.gg/sojutalk…
 
This week, Emily goes it alone as she reviews Jackson Wang's highly anticipated album, Magic Man, including the single "Blue," music video, and album picks. Next, Emily reviews DKB for the first time on the NYC Kpop Queens podcast! Listen as she discusses their latest EP, Autumn, including the single "24/7." In a Reality Show Recap segment, Emily g…
 
Allison Horrocks, a trained historian and co-host of the American Girls podcast, joins Hope to break down the ways perspectives on the American Girl books change with age, how the American Girl historical characters effectively get people interested in history, how much the American Girl brand really has or has not changed since Mattel’s acquisitio…
 
Dave and Pat recap the 2022 Emmys (1:27) and review Jackson Wang's 2nd album 'Magic Man' (15:34), Yeat's 6th EP 'Lyfë' (21:31), Sampa the Great's 2nd album 'As Above, So Below' (29:16), Ari Lennox's 2nd album 'Age/Sex/Location' (36:17), Santigold's 4th album 'Spirituals' (42:47), and FX's comedy series 'What We Do in the Shadows' Season 4 (51:00).F…
 
A guide to all things Billlie: symbolism and themes in their short films, their music video storyline, the ways they draw inspiration from the book Matilda, and the ways Carl Jung’s psychoanalytic theories apply to their music video characters!--- Send in a voice message: https://anchor.fm/hope-jacobson/messageSupport this podcast: https://anchor.f…
 
SojuTalk is back at it again as we discuss new releases from Solar & Moonbyul, TEMPEST, and LOONA's Chuu! As always, the Crew keeps you up to date with all the recent Kpop News/Events. And you know we gonna get hype as we declare this week's Spice King and give our State of the Nation!!! Links ◆Email - sojutalkpodcast@gmail.com ◆Discord - discord.g…
 
In the 10th episode of this season, we invite our very first guest to share their musical tastes with us. Staying in the realm of k-music, R introduces us to two new groups. Each wildly different from the other. First up is AKMU, a delight sister and bro duo, whose music contains deep messages which really struck a chord with us. In the middle we t…
 
It's hot this week as the Queens review Key's second solo album, "Gasoline." Listen as Emily and Charity discuss the lead single, music video, styling, choreography, and album picks. Next, the Queens review the latest EP from ONEUS, "Malus," including the sexy single, "Same Scent," album picks, bias chat, and more. In a special "Old School Review" …
 
Ahn Ye Eun gives the inside scoop on her music and videos, from the folklore she turns to for inspiration to the ways she uses costumes to tell stories! Watch the video version of this interview at howtostan.substack.com! --- Send in a voice message: https://anchor.fm/hope-jacobson/messageSupport this podcast: https://anchor.fm/hope-jacobson/suppor…
 
Milenials, welcome to our last show. Inilah program terakhir yang mengudara di Milenials Radio sebelum radio ini harus menghentikan seluruh operasional siarannya mulai tanggal 5 September 2022. Ini juga mungkin akan jadi episode terakhir Milenials Radio Podcast. Suasana siaran yang penuh mix feeling bakal kamu rasain di SIARAN TERAKHIR ini. Tapi te…
 
Milenials, kali ini ada program Suara Musik Indie yang pengen muncul juga nih di Milenials Radio Podcast. Kali ini, duo Indie (Manggar & El) bakal kasih salam perpisahan buat kamu + bakal bawa kabar terbaru dari Fiersa Besari, The Overtunes, & Idgitaf. Penasaran seperti apa keseruannya? Yuk dengerin episode ini sekarang juga. Dengerin semua keserua…
 
Milenials, Last Weekend Zone bareng sama Desinta Nur Tantri kali ini punya banyak info menarik nih. Mulai dari kisah soal satu-satunya populasi manusia yang jadi suku terakhir yang tinggal di Pedalaman Amazon, cara nolak lembur ke atasan, plus cerita terbaru dari keluarga Kim Kadarshian. Semua bisa kamu cari tahu di episode Weekend Zone kali ini. D…
 
Milenials, kali ini ada yang berbeda dari Jojo. Setelah sebelumnya dia siaran di weekday, kali ini Jojo ditantang siaran weekend loh. Kali ini, Jojo bakal ajak kamu buat praktekin cara cermat bikin to-do list buat bikin aktifitas kamu makin teratur. Eits, tapi gak cuma itu, ada juga beberapa aktifitas menarik yang bisa dilakukan saat weekend, serta…
 
Milenials, di siaran terakhirnya kali ini, Asyafa Umayah bakal mereview 1 buku yang menurutnya merupakan buku terbaik versi dia, yakni buku "Notes From London". Buku ini menarik sebab menceritakan perjalanan si penulis yang menempuh pendidikannya di Inggris, dari proses apply beasiswa, sampai proses kuliahnya diterangkan secara gamblang di buku ini…
 
Milenials, pasti tahu kata "slebew" dong? Masa sih, katanya Kominfo mau blokir kata itu, *kayak gak ada kerjaan lain deh sumpah, tapi kira-kira kenapa ya kata Slebew diblokir Kominfo? Jawabannya bisa kamu dapet di siaran terakhir Faiz hari ini sambil dengerin berbagai info menarik lainnya. Dengerin semua keseruan siaran Milenials Radio yang sudah k…
 
Milenials, kamu yang suka I-Pop gak boleh ketinggalan info I-Pop terupdate yang bakal dikasih JJ untuk yang terakhir kalinya. Penasaran, kan? Dengerin semua keseruan siaran Milenials Radio yang sudah kita gelar selama ini cuma di Milenials Radio Podcast yaa. Jangan lupa difollow podcastnya... Milenials Radio Podcast is a part of Milenials Radio, Th…
 
Milenials, ketemu lagi nih sama Beslah yang pastinya bakal kasih banyak info seru buat kamu. Salah satunya adalah soal homesick yang kadang sering dialami, terutama sama anak rantau. Ada yang pernah ngalamin? Well, coba tebak deh, di episode ini, berapa kali Beslah baca puisi? Hayooo tebakkk... Dengerin semua keseruan siaran Milenials Radio yang su…
 
Bicara soal Asia, kita gak cuma bisa bicara soal kebudayaan / pop cullturenya aja loh, tapi banyak sisi yang bisa dibahas. Salah satunya ialah dari sisi media sosialnya. Ternyata cukup banyak loh media sosial yang sering digunakan masyarakat Asia (pasti beberapa dari kamu belum tahu aplikasi yang ada di list ini), tapi kamu tahu gak apa sih list me…
 
Dave and Pat review Amazon Prime Video's fantasy series 'The Lord of the Rings: The Rings of Power' (1:02) and Yungblud's self-titled 3rd album (24:52). We pick our top 5 best songs with 1 billion streams on Spotify (32:12) and top 5 worst songs with 1 billion streams on Spotify (1:03:08). We also share our 2022 Emmy predictions (1:22:16).Follow ou…
 
SojuTalk is back at it again as we discuss new releases from Blackpink, IVE, Twice, Rocket Punch, KEY, and Billlie! As always, the Crew keeps you up to date with all the recent Kpop News/Events. And you know we gonna get hype as we declare this week's Spice King and give our State of the Nation!!! Links ◆Email - sojutalkpodcast@gmail.com ◆Discord -…
 
This week the Queens are ready to talk as they review Twice's latest album including the fun single, "Talk that Talk." Listen to Emily and Charity discuss album picks, choreography, styling, biases, and more! Next, they give a full review of Mark Tuan's first solo album, "the other side," including the single and music video for "Far Away." Then, t…
 
Seventeen things about SEVENTEEN’s Be the Sun Chicago tour stop worth discussing, from the setlist to the VCRs! After that recap, Hope compares and contrasts the Be the Sun and Ode to You tours to decide which show was better! --- Send in a voice message: https://anchor.fm/hope-jacobson/messageSupport this podcast: https://anchor.fm/hope-jacobson/s…
 
Dave and Pat discuss the surprise relaunch of MoviePass (1:05) and review TWICE's 11th EP 'Between 1&2' (8:29), Muse's 9th album 'Will of the People' (14:59), Flatbush Zombies rapper Meechy Darko's solo debut album 'Gothic Luxury' (24:36), JID's 3rd album 'The Forever Story' (32:19), HBO's 'Westworld' Season 4 (46:39), and George Miller's dark fant…
 
Milenials, kali ini kita throwback-an yuk ke masa awal Milenials Radio mengudara. Ada satu special program yang mencuri perhatian banyak orang, dan menjadi suatu penanda bahwa kami bukan sekedar radio biasa, namun juga siap menjadi wadah kreatifitas anak muda. Nama special program itu adalah "HAPPY UN1VERSARY 2 YOU, UN1TY 2nd Anniversary Celebratio…
 
Milenials, menurut kamu jadi dewasa itu semudah pemikiran kamu dahulu, gak? Pas kita masih jadi anak kecil, kita pengen banget jadi dewasa. Tapi saat kita udah jadi dewasa, kita jadi pengen balik ke masa kecil lagi. BTW, buku yang dibahas oleh Syafa kali ini menarik banget loh. Berjudul "Ternyata Menjadi Dewasa Itu ..." karya Yoga Maulana, buku ini…
 
This week the Queens review Blackpink's long-awaited comeback, "Pink Venom." Did it live up to their high expectations? Listen to find out! Next Emily and Charity review The Boyz's new mini-album including the single, "Whisper," album picks, bias chat, and more. Then the Queens breakdown four new songs from CIX including the dynamic track, "458." J…
 
Milenials, kali ini JJ bakal kasih banyak info buat persiapin kamu buat jadi member JKT 48. Eits, tapi tips ini gak cuma bisa dipake kalo kamu mau jadi member JKT 48 aja, tapi ini bisa dipake juga kalo kamu mau ikut audisi apapun itu. Selain soal JKT 48, JJ juga bakal bawa info lainnya, termasuk soal rekomendasi makanan yang bisa kamu bikin atau co…
 
Milenials, pasti banyak dong artis Asia yang paling ganteng & bisa bikin cewek manapun meleleh. Dan kali ini, Saras sama Wafik bakal share siapa sih artis Asia yang paling ganteng versi mereka. Jangan lupa dengerin on airnya Dyah Saraswati & Wafik Azizah di Zona Asia setiap Sabtu jam 09.00 WIB / 10.00 WITA / 11.00 WIT cuma di Milenials Radio. Denge…
 
Milenials, Desinta Nur Tantri balik lagi nemenin lo dengan berbagai info yang bikin heboh. Salah satunya, tahu film Titanic kan, Milenials? Nah, katanya ada film yang kekayaannya melebihi film Titanic loh? Gak percaya? Dengerin deh bareng info lainnya cuma disini. Jangan lupa dengerin on airnya Desinta Nur Tantri di Weekend Zone sesi 1 setiap Mingg…
 
Milenials, kalo di edisi sebelumnya, Saras & Wafik udah kasih tahu siapa artis Asia yang paling ganteng, sekarang kebalikannya nih. Giliran yang cantik cantik yang dikenalin sama Saras Wafik ke kamu, wahai cowok-cowok ganteng... Jangan lupa dengerin on airnya Dyah Saraswati & Wafik Azizah di Zona Asia setiap Sabtu jam 09.00 WIB / 10.00 WITA / 11.00…
 
Milenials, kali ini bareng sama Asyafa Umayah, kita bakal belajar soal bagaimana seni yang baik dalam berbicara. Karena seringkali dari kita yang asal bicara gitu aja, padahal sebenernya ada seninya sendiri dalam berbicara. BTW, buku yang dibahas oleh Asyafa kali ini merupakan salah satu buku best seller yang sudah dibaca jutaan kali, dan kebetulan…
 
Loading …

Quick Reference Guide

Copyright 2022 | Sitemap | Privacy Policy | Terms of Service
Google login Twitter login Classic login