show episodes
 
This podcast follows the required reading list from the AP Spanish Literature course of the College Board. It's recorded in Spanish and the goal is to help students and teachers analyze these complex texts. For any questions, comments, suggestions, or requests, please email me at carinaspanish@gmail.com. Thanks and happy listening!
 
Loading …
show series
 
Yuk pahami cara deteksi akumulasi bandar dengan analisis teknikal! Simak lengkapnya di podcast ini yaa Download aplikasi Emtrade di Play Store dan App Store supaya kamu selalu dapat update real time dari Emtrade: 📲 App Store: https://apple.co/33i2wfg 📲 Play Store: https://bit.ly/emtrade-playstore
 
Con un retraso imperdonable, comparto mi humilde opinión (cero incendiaria) sobre los dos primeros episodios de Los Anillos de Poder.Nuestra página de Patreon: https://www.patreon.com/magosymedianosImágenes de la serie The Rings of PowerMusic: Fantasy Ambience by Alexander Nakarada (www.serpentsoundstudios.com)Licensed under Creative Commons BY Att…
 
Vuelve la REPÚBLICA y lo hace más intensa que nunca. En el programa de hoy vivirás el fin de la esclavitud por deudas, un pique entre dictador y magister equitum que casi acaba en levantamiento militar y el desastre de las horcas caudinas. Roma está a punto de vivir su mayor humillación militar de la historia hasta ese momento.TRACKLIST DEL PROGRAM…
 
Sebenarnya dua-dua nya ada risiko dan untung yang menggiurkan, tinggal gimana kita siap. Kau kamu lebih pilih yang mana? Dua-duanya sih lebih oke 😆 Download aplikasi Emtrade di Play Store dan App Store supaya kamu selalu dapat update real time dari Emtrade: 📲 App Store: https://apple.co/33i2wfg 📲 Play Store: https://bit.ly/emtrade-playstore…
 
Rachaad White carried the ball twice on Sunday, rushing for one yard. He also saw two targets but he did not come away with a catch in the Buccaneers' 20-10 win over the Saints.White was pretty much irrelevant on Sunday as far as fantasy goes as he saw just two carries, which compared to Leonard Fournette's 24 is almost nothing. The 23-year-old is …
 
Mengendalikan psikologi dalam trading menjadi salah satu keterampilan yang perlu diasah baik bagi para trader maupun investor. Mengelola psikologi dan emosi menjadikan pelengkap setelah kita "jago" dalam memilih strategi trading dan investasi. Di podcast kali ini Miss Ellen May, Founder & CEO Emtrade akan menjabarkan apa aja yang perlu diperhatikan…
 
For many, “Teenage Dirtbag” by Wheatus captures the quintessential American high school experience. But for the song’s writer Brendan Brown, “Teenage Dirtbag” represents a fantasy adolesence that he was robbed of after a gruesome murder happened in his home town. And while “Teenage Dirtbag” was overlooked by American audiences at its time of releas…
 
It’s never too early to make a deal. As long as you understand where your squad is weak and strong, or you see a good buy-low opportunity on a struggling team, then now is the perfect time to start negotiating! The goal here is to acquire the players whose worst days are behind them and send away the guys whose best days are in the rearview mirror.…
 
In der Fantasiewelt ist alles möglich. Darin kann es Wesen geben, die fliegen oder unter Wasser atmen können, blaue Haut, grüne Schuppen oder rote Federn haben. Das Fantasy-Genre ist in genau dieser Fantasiewelt angesiedelt – und trotzdem scheint das mit der Freiheit nicht so einfach zu sein, wenn es um Diversität in Serien und Spielfilme geht.http…
 
I DM'd the entire adventure Dragons of Stromwrek Isle from the new Starer Set. Here's my review, how I prepped, what I changed, and what I'd do differently. Starts at 2:30 --- ❤️ PATREON ❤️ ---WTF Just a buck! Join the $1 Patreon to get access to EVERYTHING I do with ttRPGs including design streams, live plays, home game notes and more!Join NOW ➡️ …
 
Many Worlds Tavern: https://www.manyworldstavern.com/indestructoboyOR Use Promo Code "INDESTRUCTOBOY" on check-out to support the channel!Taron "Indestructoboy" Pounds is a platinum best-selling character option designer on the Dungeon Masters Guild, with his Merchant, Dancer, and Runekeeper classes all receiving critical acclaim. He has also contr…
 
Crush your enemies, see them driven before you, and hear Jon and Andy discuss Basil Poledouris’ score for the 1982 fantasy adventure movie Conan the Barbarian. From what classical references does Poledouris draw, and what very non-classical things might have drawn from him? What’s a quick way to make your music sound archaic? And, waiter, what’s th…
 
Nibiru: https://www.kickstarter.com/projects/1459616119/nibiru-a-science-fiction-rpg-of-lost-memories/Sponsors:http://kck.st/2DKUrQJ (Fantasy Grounds Unity Kickstarter)https://www.fantasygrounds.com (Our VTT of choice)https://www.waylandgames.co.uk (up to 20% off RRP)https://diceenvy.com/ (monthly dice for as little as $5)Patreon: https://www.patre…
 
We take a look at the Warlock Subclasses presented in XGTE and the Sword Coast Adventures Guide and compare them to the options from the Players Handbook. We also look at community rankings and compare them to our own.DUNGEONS OF DRAKKENHEIM is coming to Kickstarter in 2021! We’re partnering with Ghostfire Games to publish the complete adventure fo…
 
We look at the three warlock patrons from the Players Handbook. we compare their abilities and discuss what we think of them. We also look at community opinions and discuss how they compare to our own. DUNGEONS OF DRAKKENHEIM is coming to Kickstarter in 2021! We’re partnering with Ghostfire Games to publish the complete adventure for Fifth Edition.…
 
Netflix wird 25 Jahre alt und hat schwierige Monate hinter sich. Wir besprechen, wie es um den Streaming-Pionier und den Markt insgesamt steht.Mit Netflix wird der Pionier der Streaming-Ära 25 Jahre alt, aber abgesehen davon gibt es wenig Grund zum Feiern für den US-Konzern. Dem lange unangefochtenen Marktführer beim Film- und Serienstreaming sitzt…
 
This episode is sponsored by NordVPN. Get your NordVPN plan with a huge discount at https://NordVPN.com/criticalrole This episode is sponsored by Ghostfire Gaming. Check out this gritty, dark fantasy world filled with political intrigue right now at https://drakkenheim.com This episode is sponsored by D&D Beyond. Take up your lances and create your…
 
Romana Didulo is a QAnon influencer who proclaimed herself “Queen of Canada”. She has issued a series of bizarre and bloodcurdling “royal decrees” claiming to have cancelled all personal debt and threatening the death penalty for those who defy her. It’s all a complete fantasy, but that hasn’t prevented her attracting a sizeable following which hel…
 
The 2022 ULTIMATE DRAFT KIT is available NOW! http://UltimateDraftKit.com---------------------------------------------------Connect with the #1 Fantasy Football Podcast: https://www.TheFantasyFootballers.comSupport the show! -- http://www.JoinTheFoot.comFollow on Twitter -- http://www.Twitter.com/TheFFBallersFollow on IG -- https://www.instagram.co…
 
Brennan is LIVE to tell you all about two exciting new series and answer your questions!D20 is a series from CollegeHumor and DROPOUT.TV, created and DM'd by Brennan Lee Mulligan. It includes includes Fantasy High, Escape from the Bloodkeep and The Unsleeping City.#collegehumor#dropout#BrennanLeeMulligan#dnd===Original video: https://www.youtube.co…
 
FantasyPros Draft Wizard - The Ultimate Cheat Code for Your Draft. Upgrade to Draft Wizard® and get the best fantasy draft tools on the planet: https://draftwizard.fantasypros.com/___________________Subscribe:Apple Podcasts: https://itunes.apple.com/us/podcast/fantasypros-football-podcast/id1138942145?mt=2Google Play: https://play.google.com/music/…
 
Tahun 2008/2009, menjadi sejarah kelam bagi Zimbabwe karena kisah kebangkrutannya.Di mana Zimbabwe berhenti membayar pajak dan nggak lagi pakai mata uang nasionalnya sebagai alat tukar dalam transaksi jual beli. Padahal sebelumnya, Zimbabwe pernah menjadi lumbung pangan Afrika karena kekayaan hasil pertaniannya. Bagaimana sejarahnya? Yuk temukan ja…
 
Beli saham pertama bisa jadi hal yang membingungkan buat pemula karena banyaknya deretan saham yang ada di bursa. Tapi kalian nggak perlu khawatir karena Coach Afif dan Coach Merlyn akan memberikan panduan persiapan apa aja yang dibutuhkan dan gimana sih caranya beli saham di podcast ini! Daftar INVESTART di sini: emtrade.id/investart Yuk gabung ja…
 
Saham komoditas nikel disebut-sebut punya prospek cerah seiring dengan kehadiran industri kendaraan listrik. Bagaimana prospek saham-saham nikel, seperti ANTM, INCO, dan HRUM ke depannya? Yuk, temukan jawaban lengkap seputar analisis fundamental saham komoditas nikel di video ini! Download aplikasi Emtrade di Play Store dan App Store supaya kamu se…
 
Investasi atau trading saham jadi salah satu cara untuk mencapai tujuan finansial. Tanya Emtrade episode kali ini, kami udah kumpulin beberapa pertanyaan yang sering ditanyain teman-teman seputar investasi dan trading saham nih. Dengerin podcast ini sampai habis ya Download aplikasi Emtrade di Play Store dan App Store supaya kamu selalu dapat updat…
 
Right issue saham adalah aksi korporasi berupa penerbitan sham baru suatu perusahaan. Kegiatan ini jadi salah satu cara buat perusahaan dapetin dana dari investor. Topik right issue ini jadi salah satu yang banyak ditanyain member dan followers Emtrade setelah ramainya saham GOTO nih. Bagaimana cara menebus saham right issue, apa bedanya dengan war…
 
Mau cari potensi cuan dari trading saham itu cukup menggiurkan lho! Tapi, supaya kamu bisa memaksimalkan keuntungannya, wajib hukumnya buat tahu soal analisa teknikal. Apa, bagaimana, dan kenapa sih harus paham soal analisa teknikal? Temukan jawabannya di podcast ini ya! Download aplikasi Emtrade di Play Store dan App Store supaya kamu selalu dapat…
 
Belakangan gelombang PHK (Pemutusan Hubungan Kerja) melanda startup di berbagai negara. Pada bulan Mei lalu, sekitar 17 ribu karyawan kena PHK di 71 perusahaan startup di seluruh dunia. Kejadian ini juga dialami beberapa startup di Indonesia, seperti Zenius, Link Aja, JD.ID. Banyak anggapan gelombang PHK ini terjadi karena fenomena bubblr burst. Ap…
 
Inflasi merupakan kenaikan harga secara terus menerus. Inflasi yang melonjak signifikan bisa berdampak terjadinya stagflasi. Di mana kondisi inflasi tinggi, perekonomian melemah dan angka pengangguran meningkat. Ancaman stagflasi kali ini didorong dari adanya supply chain issue. Bagaimana itu bisa terjadi? Bagaimana cara menghadapi dan adakah sekto…
 
Loading …

Quick Reference Guide

Copyright 2022 | Sitemap | Privacy Policy | Terms of Service
Google login Twitter login Classic login